Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

OMEGACLUB

Adres obiektu Lúčna 173, 059 42 Gerlachov
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 3 opinii
4.8
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.0
Obsługa 4.7
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 11

 
 

Maciek
Dodano: 2013-02-23
Pobyt od: 2013-02-16 do 2013-02-23
 
 
    

Wspaniałe miejsce, wysoki standard zakwaterowania, zwłaszcza w tak niskiej cenie. Pokoje przestronne, dużo możliwości spędzania wolnego czasu w ośrodku, ponadto Omega Club jest położony blisko największych ośrodków narciarskich w Słowacji, które są nieporównywalnie lepsze z jakimkolwiek polskim ośrodkiem. Gorąco polecam.


 
 

miłosnicy Tatr
Dodano: 2012-09-13
Pobyt od: 2012-09-07 do 2012-09-10
 
 
    

Bardzo polecam ten ośrodek,,Bardzo dobra lokalizacja dla Wypraw w góry.Przemiła właścicielka, świetne ceny, magiczny klimat podgrzewanego basenu wieczorem,siłownia, sauna,świetnie wyposażona kuchnia,piękny widok na Tatry,jednym słowem REWELACJA!!!!


 
 

Dabrowski Marek
Dodano: 2012-09-05
Pobyt od: 2012-07-30 do 2012-08-03
 
 
    

Świetny pensjonat, komfortowe warunki, duże pokoje z widokiem na Wysokie Tatry czysto, przyjemna atmosfera, świetnie wyposażona kuchnia do dyspozycji gości i do tego wszystkiego sympatyczna szefowa pani Daniela Polecam wczasy w tym miejscu


 
Natalka
Dodano: 2011-09-07
Pobyt od: 2011-09-01 do 2011-09-06
 

Naprawde godny polecenia ośrodek, wysoki standard za niewielką cenę, łatwo się dogadać, język nie stanowi żadnej bariery, bardzo miła obsługa. Dobra miejscówka dla osób lubiących spokój i kontakt z naturą, przepiękna panorama na Tatry. Jeszcze raz polecam!


 
Paweł i Bożena
Dodano: 2011-08-19
Pobyt od: 2011-08-13 do 2011-08-15
 

Znakomity obiekt, znakomita obsługa :) Każdy znajdzie coś dla siebie - basen, bilard, spacery, grill, siłownia, sala z nagłosnieniem... Bardzo dobra cena! Serdecznie polecam!


 
Michał
Dodano: 2011-03-01
Pobyt od: 2010-12-30 do 2011-01-02
 

Świetny, nowy, zadbany ośrodek. Bardzo dobra lokalizacja, przepiękna panorama na Tatry, wrażenie robi szczególnie Gerlach. Blisko do Starego Smokovca i Szczyrbskiego Plesa. Sam ośrodek o wysokim standardzie i bardzo przystępnej cenie jak za takie warunki. 2 sala, z których jedna świetnie nadaje się na zorganizowanie imprezy nawet dla dużej grupy osób (nagłośnienie, loże); bilard, siłownia, sauna i przede wszystkim wspaniały basen dają wiele opcji do relaxu po całodniowych wojażach w górach czy jeździe na nartach. Wyposażenie pokoi, łazienek czy też kuchni zadowoli nawet wybrednych klientów. Na koniec najważniejsze - przesympatyczna właścicielka, która dopełnia tego obrazu sielanki i edenu =P


 
arpad
Dodano: 2011-02-28
Pobyt od: 2010-12-30 do 2011-01-02
 

Wspaniały ośrodek pełen atrakcji (m.in: basen, siłownia, bilard). Bardzo dobrze wyposażone i zadbane pokoje i apartamenty. Z ośrodka blisko m.in. do Tatrzańskiej Łomnicy. Ponadto wspaniała atmosfera, no i przemiła właścicielka:) Polecam to miejsce!:)


 
KachaP
Dodano: 2011-01-24
Pobyt od: 2010-12-30 do 2011-01-02
 

Polecam to miejsce. Miła właścicielka, bardzo dobry standard,niczego nie brakowało. Sala zabaw, basen, bilard jest z czego wybierać. I przede wszystkim ten piękny widok na Gerlach i bliskość wieku atrakcji Słowackich Tatr.


 
kacha
Dodano: 2011-01-23
Pobyt od: 2010-12-30 do 2011-01-02
 

Fantastyczne, zadbane miejsce. Dużo przestrzeni na zorganizowanie imprezy nawet dla większej grupy osób. Pokoje i apartamenty bardzo dobrze wyposażone. Z okien widok na Gerlach :) Niczego nie brakowało! Na miejscu do dyspozycji basen, siłownia, bilard, rzutki, szachy itp. Bardzo miła atmosfera, a co najważniejsze właścicielka bardzo uprzejma.


 
smasher
Dodano: 2011-01-16
Pobyt od: 2010-12-30 do 2011-01-02
 

Absolutna rewelacja! Przemiła właścicielka, świetne ceny, magiczny klimat podgrzewanego basenu wieczorem (i te zwierzęta... ;-D), siłownia, sauna, wyposażenie pokoi, łazienek i kuchni fantastyczne. Sala do zabaw z bilardem, lożami, barkiem, nagłośnieniem i tv - zadowoli każdego. Doskonała baza wypadowa na narty (blisko Tatrzańska Łomnica!). Po prostu brak wad, a jesteśmy wymagającą ekipą ;-)


Opinie 1-10 z 11

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie